Komisiona (direktna) prodaja vozila

Nemate vremena ni živaca prodavati Vaše vozilo?!

Komisiona pridaja vozilaNe brinite, imamo pravo rješenje prvenstveno na Vaše zadovoljstvo! Postupak komisione prodaje Vašeg vozila provodi se krajnje jednostavno i brzo: prodajnu cijenu Vašeg vozila određujete sami, prilikom čega s Vama sklapamo ugovor o komisionoj prodaji Vašeg vozila. Ne zaboravite, Auto salon Bošić obavlja prodaju Vašeg vozila uz najnižu proviziju na hrvatskom tržištu!

Odmah nakon zaprimanja Vašeg vozila u komisionu prodaju, o našem ćemo trošku obaviti profesionalno fotografiranje vozila i publikaciju na naše web stranice, koje su jedne od najposjećenijih portala tog tipa u Hrvatskoj. U primjeru da prodavatelj odustane od prodaje vozila, naplaćujemo ležarinu za Vaše vozilo uz cijenu od simboličnih 10 kn po danu (+PDV).

 

Vaše se vozilo za cijelo vrijeme komisione prodaje nalazi u našem zaštićenom prostoru, pod konstatnim osiguranjem nadzornih kamera i zaštitarske službe te je tako osigurano od krađa ili oštećenja. Auto salon Bošić nalazi se na iznimno frekventnoj i vrlo posjećenoj lokaciji, što jamči i visoku mogućnost potencijalne prodaje Vašeg vozila.

Rado ćemo preuzeti i pripremu Vašeg automobila za prodaju, što uključuje unutarnje i vanjsko čišćenje i pranje, mogućnost kemijskog čišćenja unutrašnjosti te vanjskog poliranja. Prodaju Vašeg vozila preuzimaju naši stručni prodavatelji, a po cijeni koju određujete sami. Svaka eventualna korekcija cijene obavlja se isključivo u dogovoru s Vama.

Auto salon Bokšić isto tako odrađuje svu potrebnu kupoprodajnu dokumentaciju, a iznos od prodaje Vašeg vozila dobivate odmah nakon prodaje

 

ZBOG SVIH NAVEDENIH UVJETA, VELIKA JE VJEROJATNOST DA PRI KOMISIONOJ PRODAJI U AUTO SALONU BOKŠIĆ MOŽETE OSTVARITI VEĆU PRODAJNU VRIJEDNOST VAŠEG VOZILA!
SVE TO BEZ IKAKVIH GNJAVAŽA I MUKOTRPNOG TRUDA, KAO KADA BISTE VAŠE VOZILO PRODAVALI SAMI!

KONTAKTIRAJTE NAS I POVJERITE NAM PRODAJU VAŠEG VOZILA, NA VAŠE ZADOVOLJSTVO!